CÉGINFORMÁCIÓ

Bemutatkozás

A B Build & Trade Építőipari és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság 2012. év elején alakult az ország egész területén újonnan induló magas- és mélyépítési munkák komplett kivitelezésére. A cég, a tulajdonos és munkatársai szakmai ismereteire támaszkodva az alapítást követően gyors fejlődésen ment keresztül.

A vállalkozás 3-4 fős létszámmal indult 2012-ben, jelenleg az alkalmazotti létszám több, mint 70 fő. Az projekteken kivitelező alvállalkozók száma 15-20 cég, részükre folyamatosan biztosítunk  munkát. Önálló munkavégzésre alkalmas csapatainkat tapasztalt művezetők és építésvezetők irányítják.

Vállalatunk humánerőforrása több évtizedes gyakorlattal rendelkezik mind a mély-, mind a magasépítés területén. Alkalmasak vagyunk egy létesítmény generál vállalkozásban történő tervezésére, organizálására, kivitelezésére. A cégnél diplomás mérnökök és technikusok dolgoznak, de a brigádvezetők is jól képzett szakmunkások. Kiterjedt és megbízható alvállalkozói partnerkapcsolattal rendelkezünk a szakipari munkák magas szintű kivitelezésére.

Célként tűztük ki, hogy az elmúlt időszakban megvalósult beruházások, a megnövekedett megrendelések számára való tekintettel, a szükséges erőforrás biztosítása mellett vállaljuk továbbra is teljességgel és kellő nyugalommal az elvárt minőségi és mennyiségi követelmények teljesítését, illetve a kitűzött határidők betartását.

Az induló és tervezett projekteknek megfelelően folyamatosan fejlesztjük, és bővítjük meglévő eszközállományunkat.

Központunk Budapest XVII. kerületében, az M0 autópályához közel, közlekedés szempontjából előnyös helyen található.

Az utóbbi évek kiemelkedő projektjei Pécsett, Dunaföldvár, Budapest és környéke térségében valósultak meg.

Társaságunk ISO 9001, 14001, 28001 tanúsítással rendelkezik,  illetve 2018. évben a hazai kis- és középvállalati szektor legjobban teljesítő cégei közé került.

[iheu_ultimate_oxi id="1"]